ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Cursus | Workshops | Mava Fotografie

Cursussen en workshops

Basiscursus fotografie

Basiscursus fotografie

Heb je pas een spiegelreflex gekocht en wil je de basis van fotografie leren? Geen zin in groepslessen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Geen saaie theoretische cursus. In de praktijk leren we je de basisprincipes van fotografie. Neem contact op voor meer informatie.

Workshop landschapsfotografie

Workshop landschapsfotografie

Wil je graag je landschapsfotografie een boost geven? Geen zin in groepslessen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Een workshop op maat voor de beginnende landschapsfotograaf. Neem contact op voor meer informatie.

Workshop weer en planning

Workshop weer en planning

Je ziet altijd fantastische foto's met gekleurde luchten maar mist zelf telkens dat mooie moment. Om tot een geweldige foto te komen is planning en een basiskennis van het weer en planning onontbeerlijk. Je kan bij Mava Fotografie dan ook terecht voor een workshopweer en planning.

Workshop fotobewerking in Photoshop/Lightroom

Workshop fotobewerking in Photoshop/Lightroom

Wil je graag je foto's net dat beetje extra geven? Wil je meer leveren over fotobewerking en heb je geen zin in groepslessen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Een workshop op maat voor je fotobewerking in Lightroom of Photoshop. Neem contact op voor meer informatie.

Fotobespreking

Fotobespreking

Je bent al even bezig met fotografie en deelt je foto's regelmatig op sociale media. Meer dan wow en leuk krijg je echter niet te horen. Kritische opmerkingen komen niet tot bij jou. Wel je meer echte feedback op je foto's en zo je eigen werkpunten leren kennen dan is deze fotobespreking iets voor jou.